Co. van het de Magneetelektron van Xiameneverbeen, Ltd.

 

Professionele Magnetenleverancier--Neodymiummagneet, Alnico-Magneet, Smco-Magneet, Ceramische Magneet, Flexibele Magneet

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit NdFeB permanente magneten voor verkoop
Van goede kwaliteit NdFeB permanente magneten voor verkoop
Ik ben blij om te bevestigen dat wij de gehele aankoopmagneet op de geplande tijd ontvingen. Aangezien u beloofde hebben al uw producten zeer hoog - kwaliteit.

—— M. Roberto

De magneten zijn aangekomen, dank ik u voor het snelle bericht. De kwaliteit van de magneten is groot op degenen die zijn geïnspecteerd en getest.

—— M. David

Wij zijn goed tevreden met uw producten. Wij hebben ons product gebruikend de magneten geproduceerd die wij van u hebben gekocht. Tot dusver, goed gaat alles.

—— Huseyin

Ik ben online Chatten Nu

China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd. China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd. China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd. China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd. China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd. China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Everbeenmagneet
Aantal werknemers : 200~230
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 60% - 70%
Export Port: Xiamen or Shanghai

De Everbeenmagneet ElectronCO., wordt Ltd gevestigd in Xiamen, een mooie kuststad in zuidoostenchina. Het heeft oceaan het verschepen en luchtverzendingshavens aan overal over de wereld. Het is een goed ontwikkelde stad en heeft geschikte logistiek.

 

De Everbeenmagneet is gespecialiseerd in diverse permanente magneten, en in productie, technische onderzoek en verkoop op magneetgebied meer dan 15 jaar geïmpliceerd. Wij produceren hoofdzakelijk gesinterde Neodymiummagneet van diverse rangen, kunnen wij de magneten volgens het ontwerp en de verzoeken van cliënten aanpassen. Bovendien, wij verstrekken Alnico-magneet, de magneet van (SmCo) van het Samariumkobalt, Ferriet (ceramische) magneet, ook Flexibele magneet (Rubbermagneet) en Magnetische assemblage. De productiebasis van het Bedrijf, wordt gevestigd in Cixi, Zhejiang-Provincie, waarin er moderne workshops totaal bezettend een gebied van 20.000 vierkante meters zijn, 300 werknemers, heeft het Bedrijf maandelijkse capaciteit van 600 ton een verscheidenheid van magneet van middelgroot-en-hoog-rangndfeb. Deze producten worden wijd gebruikt in de Windgenerator, de Computer, de Spreker, de Meter, de Auto, de materiaalmotor, de Sensor en de verschillende het dagelijkse levensindustrieën.

 

De Everbeenmagneet heeft het vertrouwen en de goede reputatie van binnenlandse en buitenlandse beroemde ondernemingen onder het commerciële idee van „Beroep, Hoge Efficiënt, Eerlijkheid en Eerbied“ gewonnen. Over 70% van onze magneten worden verkocht aan Europese en Amerikaanse gebied het van Zuidoost-Azië. Wij zullen inspanningen die onophoudelijk leveren, beroep en verwezenlijking houden om de hoogte te veroorzaken - kwaliteitsmagneten met concurrerende prijs en snelle levering.

 

Ons Voordeel:

 

Wij zijn professioneel: Wij specialiseren ons in de productie van permanente magneten

 

 

 

Contactgegevens
China Xiamen Everbeen Magnet Electron Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Betty

Tel.: 0086-592-5781916

Fax: 0086-592-5123653

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)